Μία μουσική συνύπαρξη διαφορετική!

1468851_10204873103406976_757993205_oΗ μουσική όμως ενώνει !

 

Σίμος Κουσκούνης, Γιάννης Απόδιακος και Νίκος Μαϊντάς σε μία διαφορετική μουσική συνύπαρξη.

 

Το γοητευτικό σ’ αυτή τη συνύπαρξη ,είναι ότι ο καθένας προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο.

 
Ο Σίμος Κουσκούνης έχει υπογράψει ως δημιουργός 15 προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους καταξιωμένους καλλιτέχνες είτε ως δημιουργός είτε ως ενορχηστρωτής και κιθαριστής.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album, Summer Moments, σε περιορισμένα αντίτυπα από τη WaveMusic, ενώ τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει πολλοί καταξιωμένοι τραγουδιστές του χώρου.
Ο Γιάννης Απόδιακος είναι ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Εναλλάξ. Ξεκίνησε από το χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και στην πορεία ασχολήθηκε και με την ελληνική ροκ σκηνή.
Τα τελευταία χρόνια μελοποίησε στίχους των Ηλία Κατσούλη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Γιώργου Παυριανού και Οδυσσέα Ιωάννου καθώς και άλλων, όχι τόσο γνωστών, αλλά αξιόλογων στιχουργών, ενώ παράλληλα με το σχήμα του εμφανίστηκε σε αξιόλογες μουσικές σκηνές της Αθήνας παρουσιάζοντας την δουλειά του.
Ο Νίκος Μαϊντάς από νεαρή ηλικία μας συστήθηκε ως μέλος του συγκροτήματος Magic de Spell και για αρκετά χρόνια συνέθεσε ,ερμήνευσε ή συνερμήνευσε αρκετά αγαπημένα τραγούδια, που μέχρι σήμερα θεωρούνται κλασικά στο είδος τους . Στην προσωπική πορεία που ακολούθησε αργότερα, είχε την τύχη και τιμή να συνεργαστεί επί σκηνής για μακρύ χρονικό διάστημα με τους Πάνο Κατσιμίχα και Μάνο Ξυδούς.

 

Μία παράσταση τριών ωρών με δύο κιθάρες , ένα πιάνο και πολλές πολλές φωνές… που κινείται σε μονοπάτια ροκ , έντεχνο και φθάνει μέχρι τα δύσβατα του φλαμένγκο.
Το σχήμα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, σε μία περιοδεία που θα έχει περίπου τριάντα σταθμούς .
– Η περιοδεία οργανώνεται από την εταιρεία «Φάρος εκδηλώσεις πολιτισμού».

Περισσότερες πληροφορίες στα sites των καλλιτεχνών:
http://simoskouskounis.wordpress.com/
https://www.facebook.com/yannis.apodiakos
https://www.facebook.com/nikos.maintas

Leave a Reply