Νέο Ford Kuga

Ανακαλύπτουμε το πανίσχυρο, ποιοτικό και πιο κομψό, εξωτερικά και εσωτερικά, ολοκαίνουργιο Ford Kuga, το πιο εμφανίσιμο SUV μας μέχρι στιγμής.
Το νέο Ford Kuga έχει εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους και διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία, πραγματοποιώντας τα όνειρά σας για περιπέτεια off-road.
  Ford Kuga
Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζεται στο έδαφος και τις συνθήκες άμεσα, το σύστημα Active City Stop εφαρμόζει αυτόματα ισχύ στα φρένα στις χαμηλές ταχύτητες για την αποφυγή σύγκρουσης και το σύστημα Ford SYNC σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε ασύρματα τη μουσική, τις κλήσεις σας και πολλά άλλα. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για το γεγονός πως πρώτοι εμείς είμαστε σε θέση να παρουσιάζουμε σε ένα από τα SUV μας μια πρωτοποριακή ασύρματα ανοιγόμενη πίσω πόρτα χώρου αποσκευών χωρίς απαραίτητα τη χρήση χεριών (με λειτουργία hands-free). Είναι πολύ εύκολη στη χρήση, ακόμη κι όταν είστε φορτωμένοι, αρκεί να κουνήσετε το πόδι σας κάτω από τον προφυλακτήρα και η πόρτα θα ανοιγοκλείσει.
Το Ford Kuga διαθέτει πλήθος ακόμη πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, φτάνοντας σε νέα επίπεδα στιλ και τεχνολογίας για SUV (Sports Utility Vehicle).
Μάθετε περισσότερα για τον Σχεδιασμό, την Οδήγηση, τους Kινητήρες και την Aσφάλεια του νέου Ford Kuga.

Leave a Reply